Érdekes

Levél a Utópia

Eredeti Nick Bostrom az https://nickbostrom.com/utopia.html

Kedves Emberek,

Üdvözlet, lehet, hogy ezt a levelet megtalálja a béke, a jólét! Bocsásson meg az írás, hogy ki a kék. Bár soha nem találkoztunk, nem vagyunk idegenek. Mi vagyunk, egy bizonyos értelemben, a legközelebbi rokon…

Én vagyok az egyik a lehetséges jövőt. Egy nap, remélem, lesz nekem. Kell a szerencse grant ez a kívánság, akkor nem vagyok, csak egy lehetséges jövő a tiéd, de a tényleges jövőt: egy fázis, mint a telihold, amely követi a növekvő félhold, vagy mint a virág, hogy a következő egy mag. Azért írok, hogy elmondjam az életem – milyen csodálatos ez – lehet választani magadnak.

Bár ezt a levelet használja a számban, én nagyon írás nevében a mind a kortársak, valamint foglalkozunk magunkat, hogy a kortársak. Közülünk sokan vannak, akik a lehetséges jövőt az ember. Néhányan lehetséges jövőt a gyerekek még nem szült. Még mások is lehetséges mesterséges személyek, hogy lehet, hogy egy napon létre. Mi köt össze minket, hogy mi minden függ, hogy nekünk igazi. Hiszem, hogy ez a megjegyzés mintha egy meghívást, hogy egy golyó, egy golyó, hogy csak akkor kerül sor, ha az emberek jelennek meg.

Hívjuk a mi életstílusunk itt “Utópia”.

*

Hogyan tudok mondani róla Utópia, nem hagyja meglepett? Milyen szavakat lehet közvetíteni a csoda? Mi hanglejtése kifejezni a boldogság? Mi ponttal legyőzni a szkepticizmus? A toll, a félelem, mint egyenlőtlen a feladat, mint ha én már próbáltam használni ellen töltés elefánt.

De a cél a megértés olyan fontos, hogy ezt meg kell próbálnunk ellen is hosszú esélye. Talán látni fogja át a hiányosságok a kiállítás.

Ismert valaha olyan pillanat a boldogság? A rapids inspiráció, talán, hol a kezét vezette nagyobb erő nyom a formák, az igazság s a szépség? Vagy talán talált egy ilyen pillanat az ecstasy a szerelem? Vagy egy dicsőséges elért siker a jó barátok? Vagy a csodálatos beszélgetést a szőlő-overhung terasz egy csillag-kinevezett este? Vagy talán volt egy dal, vagy egy dallam, hogy csempészte be magát a szívedbe, a beállítás, égve a kaleidoscopic érzelem? Vagy közben istentisztelet?

Ha tudomása van olyan pillanat, tapasztalt, a legjobb fajta egy ilyen pillanat, akkor egy bizonyos tétlen, de őszintén hittem, lehet, adta magát, hogy: “Ó, Mennyei! Nem is tudtam, hogy lehet ezt érezni. Ez egy másik szint, tehát nagyon is valóságos, de érdemes. Miért nem lehet úgy, mint ezt mindig? Miért kell a jó idők végén? Aludtam; most ébren vagyok.”

Mégis, íme, csak egy kicsit később, alig egy óra telt el, s a lágyan-esik a korom, a hétköznapi élet már gyűlnek. Az ezüst meg arany a gazdagság elveszíti a fényét. A márvány piszkos lesz.

Minden szempontból viszont ugyanaz: a korom, casting, a fátyollal, mind glamours, revelries, despoiling a vízkereszt, rohadt fel a préselt fehér galléros inggel. Aztán még egyszer, hogy ismerős beat hallható, a beat zsibbasztó rutin gurul végig a pályákon. Az elővárosi vonatok betöltése, valamint a kirakodás az utasok… sleepwalkers, vásárlók, ügyvédek, az ambiciózus, de a reménytelen, hogy az elégedett a nyomorult… mint az emberi elektronok csoszog át az áramkör a civilizáció.

Mi olyan könnyen elfelejteni, hogy milyen jó lehet az élet a legjobb – hogy rossz a legrosszabb. A legkiemelkedőbb esemény: alig vége előtt a tisztogató lépés, hogy tisztítsák meg a rizst. Sárguló fényképek marad.

Ez pedig, mint kellene. Mi az üzleti életet, a folytatódnia kell. Különleges pillanatok ki a egyensúlyi élményekről, a pocsolyák vannak keverve fel fröcskölt; mégis, amikor a normális élet visszatér vagyunk, általában megkönnyebbült. Mi épült a hétköznapi funkciókat, nem tartós boldogság.

Szóval lehetővé, hogy az ajtó résnyire nyitva volt kezdődik, hogy közel van, eltűnik a remény ezüst mögött egy insensate varasodás.

Gyors, hagyd az ajtót! Nézd meg újra a sárguló fényképek keresése nyom. Nem látod? Nem érzed úgy, hogy a kapcsolatot a lehetséges? Tanúi, hogy a potenciális magasabb élet: te tartsd a halványuló bizonyíték a kezében. Ne dobd el. A tetőtérben a fejében, tartalék fiókban elképzelés, egy magasabb létállapotot, a kemence, a szív tartani legalább egy törekvő ember él.

Én idéző ez a memória a legjobb élmény – hogy mi lesz a vége? Abban a reményben, hogy égni benned a vágy, hogy megosszam a boldogság.

Mégis, mi volt a legjobb pillanat nem hasonlít ahhoz, amit már – intett sintilla. Ha a távolság a bázis, apex neked nyolc kilométer, akkor eléri a lakások egy millió fényévnyire feljutás. A magasság kívül hold, bolygók, a csillagok, a szemed lát. Túl álmok. Minden képzeletet felülmúl.

A tudat, széles, mély, az élet hosszú. Elolvastam mind a szerzők – sokkal több. Magam is tapasztaltam, hogy az élet számos formában, sok szög: dzsungel, sivatag, csatorna, palota, heath pedig külvárosi patak meg a város sikátorban. Én már a magas tengeren, a kultúrák, úsztam, merülés. Elég csodálatos építményt épít ki, több mint egy millió év alatt az erőfeszítéseket, a homunculusok, még a szerény polipok felhalmoz egy zátony időben. Láttam a zátonyok, színes életrajz halak, mindegyik egy élet története, scintillate alatt hullámzó óceán vizein.

Az egész meghaladja a részek összege. Ami nekem van, az nem pusztán többet, mi áll az ön rendelkezésére. Ez nem csak a konkrét dolgokat, a festmények, fogkrémes tubust tervek, a rekord vonatkozik, a könyvei, a korszakok, él, levelek, folyók, véletlenszerű találkozások, a műholdas felvételek a collider adatok – ez is a komplex kapcsolatok között ezeket az adatokat, hogy dönteni. Vannak ötletek, hogy csak akkor képezhetünk, tetején egy ilyen tapasztalattal bázis. Vannak olyan mélységben, hogy lehet csak képzeltem, hogy csak az ilyen ötletekkel.

Mondhatjuk, boldog vagyok, hogy jól érzem magam. Azt lehetne mondani, hogy úgy érzem, hogy meghaladja a boldogság. De ezek a szavak, melyek leírják az emberi tapasztalat. Amit érzek, az messze túlmutat az emberi érzéseket, a gondolatokat, vagy meghaladja az emberi gondolatok. Bárcsak meg tudnám mutatni, hogy mit gondolok. Ha csak megosztok egy percet a tudatos élet!

De nem kell értened, hogy én mit érzek. Ha csak tartsd észben, hogy mi lehetséges belül a jelenlegi emberi világban, ahhoz, hogy elkezdjük a helyes irányba, egyszerre csak egy lépést. Egyáltalán nem találkoznak olyan fal, a vakító fény. Egyáltalán nem fogja kilőni magad egy a világ vége szakadék. Ahogy előre, a horizont fog enyhülni. Az átalakulás mély, de lehet olyan fokozatos, mint a növekedés, ami miatt a baba voltál a felnőtt, te azt hiszed.

Nem fogja elérni át semmilyen trükk vagy halandzsa, sem a hatalom, vágyálom, sem a szemantikai akrobatika, meditáció, megerősítés, vagy ráolvasás. Én nem gondolom, hogy tanácsot adjon, teológiai kérdésekben. Szorgalmazom, hogy neked se több, se kevesebb, mint felhasználnunk a fizikai helyzetet.

*

A kihívás előtt: hogy lesz teljesen, mi most csak remélem, meg lehetséges. Új kapacitások szükségesek, ha élni akarsz játszani ezen a szinten.

Elérni Utópia, előbb fedezze fel a jelent, hogy három alapvető átalakításokat.

Első Átváltozás: Biztonságos életet!

A test egy halálos csapda. Ezt a létfontosságú gép, halandó jármű, kivéve, ha elakad első vagy összeomlik, biztos, hogy rozsda anon. Szerencsés vagy, hogy hét évtizedes mobilitás; nyolc, ha a szerencse drágám. Ez azonban nem elegendő, hogy kezdődött a komoly, még kevésbé, hogy teljes az utazás. Lejárat a lélek tovább tart. Miért, még egy fa-élet tovább tart.

A halál nem egy, hanem számos bérgyilkosok. Nem látod őket? Ők jönnek minden irányból. Célja az oka a korai halál – fertőzés, erőszak, alultápláltság, szívinfarktus, rák. Viszont a legnagyobb fegyver az öregedés, valamint a tűz. Meg kell ragadnunk a biokémiai folyamatok során a szervezet annak érdekében, hogy legyőzze, betegség, senescence. Idővel fedezze fel, hogyan lehet mozogni a fejében, hogy tartósabb média. Akkor továbbra is javítja a rendszer, úgy, hogy a halál, betegség továbbra is csökken. Halála előtt, hogy a hő a halál az univerzum korai, ha az élet jó.

Ó, ez nem jól élni egy önálló elégjen papír kunyhó! Tovább a lángok sakkban, készen áll a folyékony nitrogén, míg a konstrukció magadnak egy jobb lakás. Egy nap, vagy a gyermekek kellett volna a biztonságos otthon. Kutatás, építeni, kettőzze meg az erőfeszítést!

Második Transzformáció: Frissítés megismerés!

Az agy különleges képességek: zene, humor, spiritualitás, matematika, erotika, művészet, gondoskodó, a narráció, a pletyka! Ezek azok a jó szellemek önteni a pohárba az élet. Áldott vagy, ha van egy régi üveg ezeket. Még jobb, ha egy hordót! Még jobb, ha egy borászat!

Nem félsz attól, hogy nő. Az elme pincéket nem a mennyezet!

Mi más kapacitások lehetséges? Képzelj el egy világot, a zene szárított fel: mi a szegénység, mi a veszteség. Adja meg a köszönöm, nem, hogy a lant, de a fülem a zene. Kérdezd meg magadtól, mi más harmóniák van a levegőben, hogy hiányzik a füle hallani? Mi boltívek érték vagy witlessly hamis, hiányzik az a kulcs, érzékenység?

Volt, de sejteni, a köröm lenne, karmolja a lakatot.

Az agy kell nőni, mint bármelyik zseni, az emberiség, a különleges karok, valamint az általános intelligencia, így lehet, hogy jobb, ha megtanulod, emlékszem, megérteni, hogy lehet elfogni, a saját boldogsága.

Elme: a nélkül betekintést, akkor megreked, vagy veszíteni az utat, az út meg fog bukni.

Bánja is egy a vége: ez a téridő a tudatosság, hogy az Utópia létezni fog. Lehet, hogy az intézkedés a fejedben kell hatalmas bővítése.

Ostobaság utálatos karámba! Rágni, majd megrántotta a hozzászólás, aztán szép lassan ellazulnak. Egy nap majd törd a kerítést, hogy kimondta, az ősei fogságban. Rágni, tug, kettőzze meg az erőfeszítést!

Harmadik Átváltozás: Emeli a jól-lét!

Mi a különbség a közöny, az érdeklődés, unalom, izgalom, kétségbeesés, bliss?

Öröm! Néhány szem ezt a mágikus összetevőt többet ér, mint egy király kincse, ez vitathatatlan itt Utópia. Ez áthatja be mindent, amit teszünk, minden tapasztalat. Mi megszórjuk a teát.

Az univerzum hideg. Szórakozás a tüzet, ami megolvasztja a blokkok, hogy a nélkülözés, majd létrehoz egy fortyogó az élet ünnepe.

Ez a születés joga minden lény, nem kevésbé szent, hogy bántott az idők kezdete óta.

Van egy szépség, öröm, hogy itt nem lehet megfejteni. Olyan jó érzés, hogy ha a szenzáció volt lefordították a hála könnyei, folyók sem túlcsordulás.

Azt szeretném elérni, hiábavaló szavakat közvetíteni, hogy mi minden mennyiségben… Ez olyan, mint az eső a legcsodálatosabb érzés, ahol minden esőcsepp saját, egyedi, leírhatatlan jelentése – vagy inkább egy illat vagy a lényeg, hogy idézi egy egész világ… es minden egyes ilyen kiváltott világ árnyaltabb, gazdagabb, mélyebb, többdimenziós, mint az összeg, amit tapasztalt, az egész élet.

Nem beszélek a legrosszabb fájdalom, szenvedés az az, hogy meg kell szabadulni; ez is szörnyű, hogy emlegetni, pedig már tudatában, hogy sürgősen palliatív. A lényeg az, hogy amellett, hogy az eltávolítása a negatív, van is egy fejjel felszólítás: ahhoz, hogy a teljes virágzó élvezetek, amelyek jelenleg nem elérhető.

A gyökerek a szenvedés ültetnek mélyen az agyában. Kiszórni őket, s felváltja őket tápláló növények a jól-lét igényel speciális készségek, eszközök a termesztés a neuronális talaj. De vigyázzatok, a probléma az, multiplex! Mind az érzelmek természetes funkciója. Szilva óvatosan, nehogy véletlenül csökkenti a termékenységet, a telek.

Fenntartható hozamot lehetséges. Még a bolondok épít bolondok paradicsomok. Ajánlom, hogy csínján bánj a paradicsom-mérnöki, amíg van a bölcsesség.

Ó, milyen borzalmas csomó szenvedés! Húzza, húzza azokat a hurok, akkor fokozatosan lazítsa meg őket. Egy nap a tekercsek fog esni fog nyúlik ki az öröm. Húzza meg tug, legyen türelemmel, az erőfeszítést!

Lehet itt jönni az idő, amikor a felkelő nap köszöntötte öröm az összes élő lények ragyognak fel.

*

Milyen ez a hely? Mennyi ideig tart itt?

Tudok átadni neked, nem tervezet Utópia, nem órarendi, nincs ütemterv. Minden, amit adhatok neked az a bizonyosság, hogy van itt valami, lehetséges, hogy egy jobb életet.

Ha akkor látogasson el ide, de egy nap, mától ezt a helyet a haza. Ez az a hely, ahová tartozol. Azóta egy szőrös lény vette fel két kovát kezdett kopogni őket össze, hogy egy eszköz, ez az irány az ismeretlen törekvés. Mint Odüsszeusz biztos út, de soha nem szűnik út, amíg meg nem érkezik után a partra.

“Érkezik?”, te azt mondod, “De nem az utazás a cél? Nem Utópia, egy olyan helyen, ami nem is létezik? Pedig nem az a törekvés Utópia, mint ahogy történelmileg, a veszélyes ostobaság, egy felbujtás, hogy bajt?”

Barátom, ez nem is olyan rossz, ahogy te gondolod. Az biztos, Utópia, nem egy helyen, vagy egyfajta társadalmi szervezet.

A pirosítót az egészség egy lábadozó arcán. Csillog a szeme, amikor a szellemesség. A mosoly egy szerető hittem… Utópia a remény, hogy a szétszórt töredékek jó, hogy mi jön át időről-időre lehet életünk össze, egy nap, hogy felfedje az alakja egy új élet. Az a fajta élet, hogy a tiéd lehetett volna.

Attól tartok, hogy a törekvés az Utópia lesz a legrosszabbat hozza ki. Sok lepke már elégetik a törekvés egy szebb jövő.

Keresik a fényt! De megközelítés érdekel, kanyarodás, ha érzed, hogy a hegyes orrú cipőt perzselés. Fényt láttam, nem hal meg.

Amikor elindulsz a küldetésre, akkor a találkozás viharos, nehéz problémák. Érvényesülni fog az a legjobb, a tudomány, a legjobb technológia, de a legjobb politika. Mégis minden problémára van megoldás. A létezés szünetek nem a természet törvénye. Az anyagok vannak. Az emberek kell, hogy legyen mester építők, akkor kell használni ezeket a képességeket, hogy építsenek fel magukat, anélkül, hogy zúzás a magok.

*

Mi a Tragédia alatt Utópia? Nincs tragédia Úr Hóember olvadása. Tömeges gyilkosságok, megtaláltuk, nem szükséges.

Mi a Gyengesége alatt Utópia? Gyengeség költ egy nap érzékelem, hogy a szeretett szemében.

Mi Tökéletlenség alatt Utópia? Tökéletlenség az intézkedés a szeretet a dolgokat, ahogy vannak.

Mi Méltóság alatt Utópia? A méltóság a megerősítve hatalom “Nem” – mondta discriminately.

Mi a Szenvedés alatt Utópia? A szenvedés a só nyomot hagyott az arcán azoknak, akik ott voltak előtte.

Mi a Bátorság alatt Utópia? A bátorság a monarchia az egyéni, itt korlátozza az alkotmányt.

Mi az Ünnepély alatt Utópia? Ünnepély a felértékelődése a titokzatos lény.

Mi Test alatt Utópia? A test egy pár láb, két kar, a törzs, a fej, az összes hús. Vagy nem, az esettől függően.

Mi a Társadalom alatt Utópia? A társadalom egy nem-kész gobelin, a szövők egyenlő a szálak; az alkatrészeket, a minták kimeríthetetlen bourne, a szépség.

Mi a Halál alatt Utópia? A halál, a sötétség, hogy enshrouds minden élet, a bűntudat, amiért nem hozott létre Utópia, amint tudtunk.

*

Szeretjük az élet minden pillanatban. Minden második annyira jó, hogy eldobnád az agyad volt az áramerősség nem volt korábban nőtt. A kortársak, s tanúsítom, kérjük a támogatást. Kérjük, segítsen nekünk jött létre! Kérjük, csatlakozzon hozzánk! Hogy ez óriási lehetőség lesz a valóság attól függ, hogy a fellépések. Ha az empátia képes érzékelni legalább a körvonalait, a látomás, amit leírok, akkor a találékonyság fogja találni a módját, hogy ez igazi.

Az emberi élet, a legjobb, fantasztikus. Kérdezem, hogy valami még nagyobb. Élet, hogy valóban humánus.

Üdvözlettel,

A Lehetséges Jövőbeli Énem

 

Vissza a főoldalra

Leave a Reply